navigasi utama

"Geus kanker."

Di handap ieu mangrupakeun kecap hardest kadéngé ku sabar. Nami abdi Dr.MEHTA. I am a dokter primér jaga, fotografer amatir jeung artis digital timer diajarkeun di Texas. Éta mah hayang ngaganti paguneman ieu jeung ngahurungkeun sieun ka HOPE, Ku mere jauh sadaya kauntungan sanggeus-pajeg ti jualan foto pribadi kuring & lukisan ka amal dedicated ka pangajaran kanker, pencegahan panalungtikan tur perlakuan.
Ngabayangkeun Hope. Masihan Balik. Salawasna Inget.
barengKami tiasa nyimpen akherat.

Studio * XEPHON
Ngabayangkeun Hope. Masihan Balik. Salawasna Inget.
Klik Pikeun tweet