navigation kryesore

"Ju keni kancer."

Këto janë fjalët më të vështira të dëgjuara nga një pacient. Unë quhem Dr.MEHTA. Unë jam një mjek i kujdesit parësor, fotograf amator dhe artist dixhital i vetmuar në Teksas. Është dëshira ime ta ndryshoj këtë bisedë dhe ta kthej frikën HOPE, Duke i dhënë larg të gjithë Fitimet pas taksave nga shitja e fotografive dhe pikturave të mia personale për organizatat bamirëse të dedikuara për edukimin, parandalimin, hulumtimin dhe trajtimin e kancerit.
Imagjinoni Shpresën. Jepni prapa. Gjithmone kujto.
së bashku, Ne mund të shpëtojmë jetë.

STUDIO * XEPHON
Imagjinoni Shpresën. Jepni prapa. Gjithmone kujto.
Kliko për të cicëroj