Главната навигација

"Имате рак".

Ова се најтешките зборови што ги чул некој пациент. Моето име е Dr.MEHTA. Јас сум лекар од примарна нега, аматерски фотограф и дигитален уметник самоук во Тексас. Тоа е мојата желба да го сменам овој разговор и да се свртам кон страв НАДЕТЕ, Со давање далеку сите Добивката по оданочување од продажбата на моите лични фотографии и слики на добротворни организации посветени на едукација за рак, превенција, истражување и лекување.
Замислете надеж. Дај Назад. Секогаш се сеќавам.
заедно, Можеме да спасиме животи.

СТУДИО * XEPHON
Замислете надеж. Дај Назад. Секогаш се сеќавам.
Кликни да чуруликам