pandhu arah utama

"Sampeyan duwe kanker."

Iki minangka tembung paling angel sing didhahar dening pasien. Jenengku Dr.MEHTA. Aku minangka dokter utama, fotografer amatir lan seniman digital sing ana ing Texas. Iku kepinginan kanggo ngganti iki obrolan lan nguripake kanggo HOPE, Kanthi menehi adoh kabeh Sawise-pajak bathi saka penjualan foto pribadi & lukisan kanggo amal sing didedikasikan kanggo pendidikan, nyegah, riset lan perawatan kanker.
Imagine Hope. Balekake. Tansah Eling.
Bebarengan, Kita bisa nylametake urip.

STUDIO * XEPHON
Imagine Hope. Balekake. Tansah Eling.
Klik Kanggo Tweet